Home

WELKOM BIJ DE MEEUWENHOEVE

Partycentrum De Meeuwenhoeve is gehuisvest in een fraai ingerichte boerderij. Rustiek gelegen in het groene hart van Flevoland, grenzend aan het Knarbos. Gemakkelijk met de auto te bereiken; een kwartiertje van Lelystad, Harderwijk, Zeewolde en Almere.

Voor elke gelegenheid is De Meeuwenhoeve een geschikte locatie

De Meeuwenhoeve beschikt over meerdere sfeervol ingerichte zalen, met elk een eigen karakter, dé geschikte gelegenheid voor uw huwelijksfeest, receptie, jubileum, familiefeest, personeelsfeest, productpresentatie, workshop of vergadering. Tevens beschikken wij over leuke en originele activiteiten o.a. swingolf. Leuke manier van golf spelen in een mooie natuurlijke omgeving.

Uw bijeenkomst ondersteund door attente, gastvrije bediening

Uw keuze voor De Meeuwenhoeve waarborgt een attente, gastvrije bediening en een keukenbrigade die met veel enthousiasme voor u zal koken. Kortom, professioneel gastheerschap dat zorg zal dragen om het verblijf van u en uw gasten in De Meeuwenhoeve zo aangenaam mogelijk te maken.

Neem contact met ons op en laat ons een voorstel doen

Neem gerust contact met ons op en laat eens vrijblijvend een voorstel maken. U zult aangenaam verrast zijn voor wat allemaal binnen uw budget mogelijk is. Wij zijn u graag van dienst! Maak een vrijblijvende afspraak met ons om De Meeuwenhoeve te bekijken. Wilt u alvast een indruk krijgen kijk dan hier.

Wij zijn op maandag gesloten.